Sims 2 : Havuz Yapım Teknikleri

Havuz Yapım Teknikleri

Derin Havuz Yapımı:


1) Ctrl+Shift+C yaparak hile ekranına girin ve boolProp constrainFloorElevation false hilesini yazın. Bu sayede havuzun bulunduğu yer şekillerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca moveObjects on şifresi ile havuza normalde koyamadığınız nesneleri yerleştirebilirsiniz.


2) Örneğin Atlama tahtasını yükseltisi artırılmış bir yüzeye yerleştirebilir, hatta havuzun içine normal merdiven (Dikkat! Hatalara neden olabiliyor) koyabilirsiniz.

3) Dig aracı ile havuzun derinliğin artırabilirsiniz. Bu durumda sim'ler su altında yüzmeye başlayacaklardır.



4) Ayrıca Derinliği artırılmış havuzlara ağaç yerleştirmeniz ve ilginç tasarımlı havuzlar yaratmanız mümkün.


Su Kaydırağı Yapımı


1) Herhangi bir havuz yaratın. Ardından CTRL tuşuna basılı tutarak şekilde görüldüğü gibi bir çizgi halinde mouse'u hareket ettirin. İstediğiniz uzunluğa geldiğinde, mouse'u hiç oynatmadan, CTRL tuşunu bırakın ve bir tek tıklayın. Böylece tek çizgilik bir havuz parçası oluşacak.

3) Hile ekranına geçerek, boolProp constrainFloorElevation false yazın ve entera basın.


4) Bu hile açık olduğu sürece yükseltileri istediğiniz gibi düzeltebilirsiniz. Kaydırağımızı şekildeki gibi yaptıktan sonra
hile ekranında boolProp constrainFloorElevation true yazarak, hileyi kapatın. (Bu hileyi açık unutmayın)

5) Ardından Derin Havuzlar bölümünde anlatıldığı gibi havuza atlama tahtaları vb. eşyalar ekleyerek tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Bu site minumum 1024*768 çözünürlükte ve Firefox web tarayıcısı ile düzgün görüntülenir.Firefox'u indirmek için tıklayın.